Magistrații Curții de Apel București au menținut decizia primei instanțe de condamnare la închisoare pe viață pentru Magdalena Șerban, femeia acuzată că a ucis o tânără aruncând-o în fața metroului. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel București menține decizia de condamnare la închisoare pe viață pentru Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără la finalul lui 2017, aruncând-o în fața metroului. Decizia Curții este definitivă, iar cea din primă instanță a fost pronunțată de Tribunalul București.

Magdalena Șerban a fost trimisă în judecată în 2018, în stare de arest preventiv, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pentru infracțiunile de omor calificat și tentativă de omor.

Ea a fost arestată preventiv la finele anului 2017, pentru că a împins două tinere în fața metroului, una dintre acestea decedând în urma impactului cu trenul, cealaltă reușind să se salveze la timp. Femeia a fost supusă unei expertize psihiatrice, care s-a încheiat în luna februarie 2018. Expertiza psihiatrică efectuată Magdalenei Șerban a dovedit că aceasta poate răspunde penal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/crima-de-la-metrou-cab-a-mentinut-condamnarea-la-inchisoare-pe-viata-pentru-magdalena-serban-53754.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/crima-de-la-metrou-cab-a-mentinut-condamnarea-la-inchisoare-pe-viata-pentru-magdalena-serban-53754-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv