Bărbatul bănuit că, marți dimineață, a abordat pe stradă din orașul Galați o fetiță de 10 ani, a dus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual a fost prins la Brăila.

Potrivit polițiștilor gălățeni, în orașul Brăila a fost prins un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiței din Galați.

Acesta va fi condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Galați pentru a fi audiat.

Polițiștii gălățeni căutau un bărbat bănuit că, marți dimineață, a agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din orașul Galați.

Potrivit polițiștilor din Galați, în timp ce mergea pe o stradă din orașul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual.

„Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituție solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloni, de asemenea, din material textile, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arăta într-un comunicat al Poliției Galați.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/a-fost-prins-barbatul-banuit-ca-a-agresat-sexual-o-fetita-de-10-ani-in-scara-unui-bloc-53753.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/a-fost-prins-barbatul-banuit-ca-a-agresat-sexual-o-fetita-de-10-ani-in-scara-unui-bloc-53753-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv