Premierul Theresa May ar putea fi demisă în cazul în care Acordul Brexit pe care l-a negociat cu Uniunea Europeană va fi respins din nou de Camera Comunelor, afirmă doi membri de rang înalt din Partidul Conservator.

“Dacă votul va decurge într-un mod care va însemna că politica față de care a rămas atașată în ultimii doi ani și ceva este anulată de Parlament, cred că va fi foarte dificil ca premierul să mai rămână în funcție”, a declarat fostul ministru al Educației Nicky Morgan, potrivit BBC.

Dominic Raab, fost ministru pentru Brexit, a evocat aceeași idee. “Theresa May a spus că va demisiona. Aș vrea să aibă ocazia de a face acest lucru după alegerea sa”, a spus Dominic Raab, citat de INews.co.uk.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/theresa-may-risca-sa-fie-demisa-daca-acordul-brexit-va-fi-respins-din-nou-53741.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/theresa-may-risca-sa-fie-demisa-daca-acordul-brexit-va-fi-respins-din-nou-53741-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv