O tânără de 26 de ani este audiată de Poliția Botoșani, fiind acuzată că și-a abandonat cei doi copii într-o locuință, după ce nu a mai reușit să achite chiria. Cei doi copii de 4 și 6 ani au fost găsiți singur, pe un câmp.

Polițiștii botoșăneni au identificat, luni, o femeie de 26 de ani, acuzată de abadon de familie, după ce și-ar fi lăsat cei doi copii de 4 și 6 ani singuri, într-o locuință din comuna Ungureni.

Copiii le-au povestit autorităților că au plecat de acasă sâmbătă, după ce au fost lăsați singuri acasă. Se pare că micuții au fost lăsați singuri după ce părinții nu au putut plăti chiria locuinței în care stăteau.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie. Mama acestora a fost identificată, are 26 de ani și este din comuna Bălușeni. Femeia a fost condusă la sediul poliției pentru audieri”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani Botosani.

Copiii, în vârstă de 4 și 6 ani, au fost internați într-un centru pentru minori al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția a Copilului Botoșani, instituție care, la rândul ei, a declanșat o anchetă în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tanara-de-26-de-ani-audiata-dupa-ce-copiii-ei-au-fost-gasiti-pe-un-camp-abandonati-53734.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tanara-de-26-de-ani-audiata-dupa-ce-copiii-ei-au-fost-gasiti-pe-un-camp-abandonati-53734-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv