Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) și-ar fi găsit antrenor. Sportiva din Constanța se va pregăti, săptămâna viitoare, alături de Daniel Dobre, om cu care a mai lucrat în trecut.

Anunțul a fost făcut de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup. Simona Halep a rămas fără antrenor în luna noiembrie a anului trecut, când a anunțat despărțirea de australianul Darren Cahill.

După despărțirea de Darren Cahill, Halep a încercat o colaborare cu Thierry van Cleemput, belginul care i-a fost recomandat chiar de Cahill, însă nu a funcționat. Halep, aflată la Indian Wells, se va pregăti începând de săptămâna viitoare alături de Daniel Dobre, însă mini-colaborarea ar fi doar pentru o săptămână, spune Segărceanu.

“Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înțeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziție”, a spus Florin Segărceanu, conform TelekomSport.

În ceea ce-l privește pe Sascha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka, al cărui nume a fost vechiculat, Segărceanu a spus: “Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculații. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere așa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână … Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei” , a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport.

După Indian Wells, pentru Simona Halep urmează turneul de la Miami, din perioada 18-31 martie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-si-a-gasit-antrenor-pentru-o-perioada-scurta-de-timp-53742.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-si-a-gasit-antrenor-pentru-o-perioada-scurta-de-timp-53742-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv