Incendiul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00. Din cauza degajării mari de fum, mii de pui au murit prin asfixiere.

În jurul orei 3.00, pompierii din cadrul ISU Dobrogea – Stația Midia au fost alertați în legătură cu producerea unui incendiu la o fermă avicolă din localitatea Corbu, județul Constanța. La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere. În momentul sosirii pompierilor, incendiul era stins de către angajații fermei, astfel nemaifiind nevoie de intervenția celor de la ISU.

„Dintr-o hală de 750 de metri pătrați, au fost afectați 250 de metri pătrați. Era o degajare foarte mare de fum, iar aproximativ 9.000 de pui care erau în hală au decedat prin asfixiere”, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

Sursa probabilă a izbucnirii incendiului o reprezintă lămpile de iluminat/încălzit.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/judetul-constanta-mii-de-pui-au-murit-asfixiati-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-la-o-ferma-avicola-53733.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/judetul-constanta-mii-de-pui-au-murit-asfixiati-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-la-o-ferma-avicola-53733-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv