Medicul ginecolog Costache Botezatu a șters de Facebook postarea cu imaginile în care a fost agresat de un intelop din Galați, chiar în clinica privată la care lucrează. Motivul este uluitor: cei mai mulți dintre cei care au postat l-au jignit pe medic și l-au apărat pe agresor.

 Agresorul medicului Costache Botezatu este un interlop din Galați, care, potrivit unor surse, este cunoscut sub numele de Cristi Spaidăr și este suspectat s-ar ocupa cu furnizarea de fete și de băieți pentru piața sexului din Elveția și Austria.

În vârstă de 68 de ani, medicul și-a exprimat public amărăciunea pentru faptul că societatea românească alege tot mai des să-i jignească și să-i umilească pe oamenii educați și, în același timp, să ridice în slăvi impostura și proasta creștere. Acesta a spus că majoritatea comentariilor de la postarea cu imaginile agresiunii sale erau în favoarea agresorului. Ba, mai mult, îl jigneau pe el.

Potrivit Adevărul, medicul Costache Botezatu a explicat pe Facebook de ce a ales să șteargă imaginile cu agresiunile la care a fost supus:

„Cu tristețe am constatat un fapt pe care doresc să vi-l împărtășesc. Nu mai suntem o societate normală, nu ne vom mai face bine niciodată. Țara asta se transformă încet-încet într-un pustiu intelectual, într-o hazna în care numărul analfabeților, agramaților, golanilor, curvelor, violatorilor, traficanților de droguri și carne vie, tâlharilor și hoților cu sau fără gulere albe, a sfertodocților și a pegrei nu numai că nu scade ci crește în proporție geometrică! Am decis să închid postarea clipului agresiunii a cărei victima am fost.

Vă rog să mă credeți că m-am îngrozit de comentariile primite. Din peste 2.000 de comentarii cel puțin 2/3 conțin acuzații la adresa medicilor! Ar fi fost și pentru voi interesant să vedeți cum suntem priviți și ce ni se dorește – pușcărie, mutilare, moarte. România mai este o țara normală? Merităm să fim în Europa, o societate normală, educată? Dacă ar fi fost o proporție de 10-15% de asemenea postări aș fi înțeles. Dar peste 75%?!? Am realizat prăpastia care se cască între slujitorii unei profesii și restul populației – o populație îndobitocită, manipulată de politicieni și de mass-media incultă, dornică de senzații tari și sânge (și ce poate fi mai atractiv pentru vulgul decerebrat decât sângele de medic?).

Ar fi fost și pentru voi o lecție: amară dar absolut necesară! Să nu vă mai faceți iluzii că situația se va remedia. Această stare de lucruri realizată în 30 ani nu se poate remedia decât în alte zeci de ani și doar de către o societate dispusă să facă niște eforturi supraomenești pentru a recâștiga respectul, nu numai al doctorilor ci și a altor minți luminate. O societate educată se realizează într-un timp mult mai lung decat distrugerea ei. Și nu știu câți mai au puterea să lupte pentru asta, nu știu câți din cei care vin vor mai rămâne în țară.”

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/medicul-agresat-de-un-interlop-tara-asta-se-transforma-incet-incet-intr-o-hazna-53723.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/medicul-agresat-de-un-interlop-tara-asta-se-transforma-incet-incet-intr-o-hazna-53723-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv