Un câine a fost aruncat pe geam de la etajul 4, de stăpân, iar patrupedul a fost găsit de un vecin într-un copac care i-a salvat viața.

Pompierii au intervenit pentru salvarea animalului.

„Am fost solicitați să intervenim pentru o degajare de câine în copac. ISU Timiș a intervenit cu o autospecială și cinci subofițeri. Un câine se afla într-un copac și avea câteva zgârieturi de la crengi”, a declarat Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

Un bărbat a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu câinele în copac, scrie Tion.

„Instabil psihic sau «om» fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 05:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4 pe motiv că l-a deranjat din somn. Mulțumesc Pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, a scris acesta.

Tot el susține că, după ce a fost salvat, câinele a fugit pe stradă.

Vecinul care a sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor povestește că animalul se afla de aproximativ 20 de minute în pom până când l-a auzit scheunând și și-a dat seama că ceva nu este în regulă. În tot acest timp și până la sosirea pompierilor, dar și pe durata intervenției proprietarul nu ar fi coborât să vadă ce se întâmplă lângă bloc, mai spune martorul evenimentului.

Cazul a atras și atenția polițiștilor timișoreni, care anchetează acum în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

„În prezent se efectuează verificări pentru stabilirea proprietarului și a condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și ulterior pentru aplicarea măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/cruzime-caine-aruncat-pe-geam-de-la-etajul-4-de-stapan-patrupedul-a-cazut-intr-un-pom-53725.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/cruzime-caine-aruncat-pe-geam-de-la-etajul-4-de-stapan-patrupedul-a-cazut-intr-un-pom-53725-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv