Copilul de 12 ani, care s-a electrocutat, duminică, în gara din Valu lui Traian, județul Constanța, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren pentru a face selfie, a fost dus de urgență la un spital din București, cu un elicopter SMURD.

Copilul de 12 ani, care are arsuri pe aproape tot corpul, a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din București.

Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, când băiatul a mers împreună cu patru prieteni în gara din Valu lui Traian să se joace.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la un moment dat copilul s-a urcat pe un vagon, unde voia să-și facă un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări de la liniile de înaltă tensiune.

Copilul a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului.

Cazul este acum cercetat de polițiștii Serviciului Transporturi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/constanta-copilul-electrocutat-pe-un-vagon-de-tren-cand-facea-selfie-dus-la-bucuresti-53729.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/constanta-copilul-electrocutat-pe-un-vagon-de-tren-cand-facea-selfie-dus-la-bucuresti-53729-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv