O femeie în vârstă de 70 de ani, din Cugir, județul Alba, a fost găsită moartă în pat, duminică dimineața, de pompierii care au spart ușa ca să intre în apartamentul cuprins de fum, după ce salteaua pe care dormea femeia a luat foc și a ars mocnit.

Incendiul a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de pe str. 21 Decembrie 1989 din Cugir. După ce au forțat ușa, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o saltea de pe pat, unde au găsit și trupul femeii decedate.

”La fața locului a intervenit SVSU Cugir cu o autospeciala de lucru cu apa si echipajul SMURD Cugir. Pompierii voluntari de la Cugir au forțat ușa apartamentului și au patruns în interior. Apartamentul era inundat cu fum iar incendiul se manifesta localizat doar la o saltea. În zona respectivă a fost găsită o persoană de sex feminin (de aproximativ 70 ani) decedată. De la ISU Alba a fost trimisă o echipă de cercetare pentru stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea incendiului. În funcție de rezultatul cercetărilor vom face precizări ulterioare”, a declarat Cătălin Kovacs, reprezentantul ISU Alba.

El a precizat că incendiul nu a afectat apartamentul, ci doar salteaua pe care a fost găsită femeie și nu a fost nevoie ca ceilalți locatari să fie evacuați.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/caz-neobisnuit-o-femeie-a-murit-dupa-ce-salteaua-pe-care-dormea-a-ars-mocnit-fara-sa-cuprinda-restul-locuintei-53724.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/caz-neobisnuit-o-femeie-a-murit-dupa-ce-salteaua-pe-care-dormea-a-ars-mocnit-fara-sa-cuprinda-restul-locuintei-53724-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv