Un elicopter SMURD a fost solicitat, duminică, pentru preluarea unei victime rănite grav în urma impactului dintre un tir încărcat cu cauciucuri și o mașină, pe DN 65, în Lunca Corbului, județul Argeș. În total, trei persoane au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că după impactul dintre un tir încărcat cu cauciucuri și o mașină, trei persoane au fost rănite, iar una a rămas încarcerată.

„Elicopterul SMURD București s-a autosesizat și se îndreaptă către locul accidentului. Una dintre victime a fost preluată de către echipajul SMURD. Este vorba despre o fata de 19 ani, conștientă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism la șold și membre”, a spus Epure.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că accidentul s-a produs pe DN65 Pitești – Slatina, în comuna Lunca Corbului. În urma evenimentului trei persoane au fost rănite grav (una încarcerată).

Potrivit sursei citate, traficul nu este blocat, deoarece în zonă sunt trei benzi, iar la ora transmiterii acestei știri se circulă pe o singură bandă.

Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-o-masina-si-un-tir-s-au-ciocnit-a-fost-solicitat-elicopterul-smurd-53721.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-o-masina-si-un-tir-s-au-ciocnit-a-fost-solicitat-elicopterul-smurd-53721-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv