Partida dintre Steaua și Dinamo, din semifinalele Cupei României la handbal masculin, a fost amânată din cauza incidentelor grave provocate de fanii celor două formații.

Programat sâmbătă, la ora 17:30, la Focșani, meciul a fost amânat inițial pentru 15 minute, după ce suporterii Stelei au intrat în conflict cu Jandarmeria. Ulterior, fanii roș-albaștrilor au ieșit din sectorul lor și au mers la suporterii lui Dinamo, declanșându-se o bătaie generală, scrie ProSport.

Jandarmii au intervenit în forță și au împărțit gaze lacrimogene. Sala a fost evacuată, femeile și copiii fiind scoși pe parchet.

Potrivit sursei citate, galeriile celor două formații vor fi evacuate, iar partida dintre Steaua și Dinamo se va juca la ora 19:30 sau 20:00.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/steaua-dinamo-din-cupa-romaniei-la-handbal-amanat-din-cauza-incidentelor-provocate-de-fani-53717.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/steaua-dinamo-din-cupa-romaniei-la-handbal-amanat-din-cauza-incidentelor-provocate-de-fani-53717-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv