Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) s-a răzgândit în ceea ce privește noul antrenor. Deși era gata să continue singură, după experiența ratată cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanța a anunțat acum, aflată la Indian Wells, că își caută un antrenor cu care să colaboreze pe termen lung.

Românca a anunțat că a demarat căutările pentru cel care să-l înlocuiască pe australianul Darren Cahill. “Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe lista. Este o nouă provocare, dar nu îmi este ușor, așa că voi lua o decizie”, a spus Simona Halep, la Indian Wells.

Printre numele vehiculate ca posibile variante s-a numărat și Sascha Bajin, fostul antrenor al americancei Naomi Osaka, pe care a ajutat-o să câștige două turnee de Mare Șlem. Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill în luna noiembrie a anului 2018. De atunci, aceasta a încercat o colaborare cu belgianul Thierry van Cleemput, dar nu a funcționat.

Fără antrenor, Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells, competiție pe care a câștigat-o în 2015, după ce a treut lejer de Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-caut-un-antrenor-dar-in-acest-moment-nu-am-niciun-nume-pe-lista-53718.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/simona-halep-caut-un-antrenor-dar-in-acest-moment-nu-am-niciun-nume-pe-lista-53718-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv