Președintele PSD, Liviu Dragnea, a evitat, sâmbătă, să spună dacă va candida la alegerile prezidențiale, precizând că sigur nu va candida la alegerile europarlamentare și că a convenit cu Călin Popescu Tăriceanu ca, după europarlamentare, să prezinte un candidat comun.

“Sigur nu voi candida la europarlamentare. Nu vorbesc despre candidatura la prezidențiale cu nimeni, niciunde, nicicând. După europarlamentare discutăm”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale.

Solicitat să comenteze care sunt criteriile unei posibile candidaturi, liderul PSD a refuzat să dea detalii.

“Nu mai vreau sa discut despre subiectul ăsta absolut deloc, am convenit cu domnul Tăriceanu ca după alegerile europarlamentare să prezentăm împreună un candidat comun, care să fie susținut de alianță”, a mai spus Liviu Dragnea, la Ialomița.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/liviu-dragnea-intrebat-daca-va-candida-la-prezidentiale-sigur-nu-voi-candida-la-europarlamentare-53714.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/liviu-dragnea-intrebat-daca-va-candida-la-prezidentiale-sigur-nu-voi-candida-la-europarlamentare-53714-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv