Un polițist care se afla într-o autospecială ce se deplasa la o intervenție a fost rănit, sâmbătă, după ce mașina în care se afla a fost lovit de un autobuz de transport în comun într-o intersecție din Constanța.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, a transmis că accidentul s-a produs în timp ce mașina de poliție mergea cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune la o intervenție.

„O autospecială, în timp ce se deplasa în regim de circulație prioritară cu semnalele speciale acustice și luminoase în funcțiune (pentru a acorda sprijin unei patrule pedestre) a fost acroșată într-o intersecție de un autobuz RATC. În urma accidentului, un agent de poliție (pasager) a solicitat îngrijiri medicale, acuzând ușoare vătămări”, a spus Munteanu.

Patrula de poliție se deplasa în Piața Griviței din oraș pentru a acorda sprijin colegilor în cazul unor persoane recalcitrante.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/constanta-masina-de-politie-lovita-de-un-autobuz-un-politist-a-fost-ranit-53712.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/constanta-masina-de-politie-lovita-de-un-autobuz-un-politist-a-fost-ranit-53712-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv