Centrul Maritim de Coordonare Constanța (MRCC) anunță că a fost solicitată, sâmbătă, reluarea căutărilor celor trei pescari care au dispărut, miercuri seara, cu barca, în zona 2 Mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit MRCC Constanța, a fost solicitată, sâmbătă, reluarea căutărilor celor trei pescari dispăruți miercuri seara, în timp ce se aflau cu barca în zona 2 Mai.

Căutările se desfășoară cu două mijloace de mobilitate navală din cadrul Gărzii de Coastă.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă Constanța, miercuri seară, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră din Mangalia au fost informați telefonic despre faptul că o barcă cu motor, în care se aflau trei persoane ce ieșiseră la pescuit în zona 2 Mai, de la ora 14.00, nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

„Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două ambarcațiuni ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea bărcii, respectiv a persoanelor în cauză”, au precizat reprezentanți Gărzii de Coastă.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliției de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și Centrul Maritim de Coordonare Constanța (MRCC).

Cei trei bărbați au vârste cuprinse între 50 și 65 de ani.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/a-patra-zi-de-cautare-a-celor-trei-persoane-care-disparut-cu-barca-de-pescuit-in-zona-2-mai-53711.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/a-patra-zi-de-cautare-a-celor-trei-persoane-care-disparut-cu-barca-de-pescuit-in-zona-2-mai-53711-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv