Polițiștii Locali au depistat o nouă metodă prin care cumpărătorilor li se oferă cartoane atent sigilate, care nu conțin pachete cu țigări.

Urmare a controalelor organizate și desfășurate zilnic de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța pe linia de combatere a comerțului stradal neautorizat cu țigări netimbrate s-a constatat o reducere a fenomenului, dar s-a depistat o nouă metodă de înșelăciune: în loc d ețigări se aflau cartoane.

La data de 07.03.2019, în timpul unei actiuni în piața Tomis 3, polițiștii locali au găsit abandonate pe domeniul public trei cartoane sigilate, având inscripția unei mărci de produse din tutun, iar la desfacerea acestora s-a constatat faptul că în loc de pachete cu țigări se aflau resturi din materiale din hârtie folosite la ambalarea unor produse.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor să se alăture demersurilor Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru eradicarea acestui fenomen și să nu mai cumpere produse din tutun de la comercianții ambulanți, deși pretul mic îi încântă. Astfel de fapte sunt de natură antisocială, încadrate ca și infracțiuni de înselăciune, conducând de cele mai multe ori la conflicte între persoanele ce comercializează ilicit produse din tutun și cele care cumpără, tulburând ordinea și liniștea publică“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Constanța.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/o-noua-metoda-de-inselaciune-la-constanta-ce-au-gasit-politistii-locali-intr-un-carton-de-tigari-53703.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/o-noua-metoda-de-inselaciune-la-constanta-ce-au-gasit-politistii-locali-intr-un-carton-de-tigari-53703-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv