O familie din Ploiești a înmormântat o persoană necunoscută, după ce angajații de la Serviciul de Medicină Legală din oraș au încurcat cadavrele, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că se fac verificări la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, după ce angajații instituției au încurcat identitatea a două cadavre.

Potrivit acestora, angajații de la SML au predat în data de 7 martie cadavrul altei familii decât aparținătorilor legali.

Aceleași surse au precizat că aceștia au și înmormântat cadavrul care nu era al unei persoane din familie.

Familia care a organizat ceremonialul a declarat anchetatorilor că nu au văzut persoana înmormântată pentru că era pusă într-un sac, din cauza stării de putrefacție în care se găsea cadavrul.

Vineri, a doua familie s-a dus să ridice al doilea cadavru și oamenii au constat că nu este ruda lor.

Polițiștii de la Investigații Criminale și procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești fac cercetări pentru neglijență.

În cazul persoanei decedate care a fost greșit înmormântate, se ia în discuție o posibilă exhumare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/o-familie-a-inmormantat-un-necunoscut-dupa-ce-angajatii-de-la-morga-au-incurcat-cadavrele-53698.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/o-familie-a-inmormantat-un-necunoscut-dupa-ce-angajatii-de-la-morga-au-incurcat-cadavrele-53698-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv