A apărut păpușa Barbie, copie a numărului unu WTA, Naomi Osaka. Firma Mattel a realizat păpușa ca parte a unei campanii dedicate femeilor de succes. Osaka a declarat că se juca în copilărie cu celebrele păpuși Barbie și că este mândră că acum a ajuns în postura de a avea propriul “personaj”.

Mattel a luat decizia cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. “Faptul că am șansa de a reprezenta oameni care s-ar putea gândi că nu pot fi reprezentați este ceva foarte important pentru mine”, a spus Naomi Osaka, cea care are tată haitian și mamă japoneză. “Este incredibil, pentru că anul trecut nu mi s-ar fi întâmplat așa ceva, însă în acest an am astfel de oportunități”, a mai spus numărul unu mondial.

Din seria păpușilor Barbie dedicată femeilor care inspiră, mai sunt unele sportive ca Kristina Vogel, Dipa Karmakar, Tessa Virtue, Chloe Kim, Gabby Douglas și Sara Gama.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/numarul-1-in-tenisul-mondial-personaj-barbie-campanie-dedicata-femeilor-de-succes-53695.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/numarul-1-in-tenisul-mondial-personaj-barbie-campanie-dedicata-femeilor-de-succes-53695-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv