Un bărbat de 74 de ani, din comuna Șerbănești, județul Olt, este acuzat că și-a omorât soția, vineri seara, înjunghiind-o cu un cuțit. Cea care a alertat polițiștii a fost fiica celor doi. A fost deschisă o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Poliției Olt, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că vineri seara, în comuna Șerbănești, județul Olt, un bărbat de 74 de ani și-a omorât soția.

Fiica celor doi a sesizat Poliția.

„Polițiștii de la investigații criminale s-au deplasat la fața locului. Se desfășoară cercetări. Femeia de 65 de ani a decedat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Primele informații sunt că bărbatul, în vârstă de 74 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-a ucis soția înjunghiind-o în abdomen.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/crima-un-barbat-si-a-omorat-sotia-politistii-au-deschis-o-ancheta-53707.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/crima-un-barbat-si-a-omorat-sotia-politistii-au-deschis-o-ancheta-53707-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv