Un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Brașov a fost arestat după ce și-a bătut crunt, cu biciul, pumnii și picioarele, patru copii din șapte, supărat de răspunsurile primite după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 și 8 ani, iar soția lui era la serviciu.

„Întrucât inculpatul a fost nemulțumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfășurată în timpul zilei, a luat un bici și l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare și spate, de față la agresiune fiind cele două fete minore. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la același vecin, l-a lovit cu picioarele și pumnii în stomac și cu biciul peste spate, mâini și picioare. În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă și i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braț. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colț plângând, iar suspectul l-a strâns de gât și a continuat să-l lovească cu palmele și cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieți, inculpatul și-a îndreptat atenția asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini și picioare”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Potrivit procurorilor, față de agresor s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, pentru patru infracțiuni de violență în familie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbat-arestat-dupa-ce-si-a-batut-crunt-4-copii-din-7-suparat-din-cauza-unor-raspunsuri-53699.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbat-arestat-dupa-ce-si-a-batut-crunt-4-copii-din-7-suparat-din-cauza-unor-raspunsuri-53699-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv