Patru copii cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani au fost implicați într-un accident care s-a produs joi, pe DN7 – Valea Oltului, în zona Călimănești, după impactul dintre trei mașini și un camion. Circulația rutieră între județele Vâlcea și Sibiu este blocată.

Potrivit Poliției Vâlcea, în una dintre cele trei mașini implicate în accident se aflau patru copii.

„Accidentul s-a produs pe DN7. Sensul Sibiu – Vâlcea este blocat în zona Călimănești. Cauza probabilă a producerii evenimentului rutier este nepăstrarea distanței regulamentare. În unul din autoturisme se aflau o mamă cu patru copii, fără traumatisme evidente, solicită transportul la spital”, arată Poliția Vâlcea.

Reprezentanții ISU Vâlcea au transmis că cei patru copii au suferit atacuri de panică și traumatisme ușoare, fiind duși la spital. De asemenea, și unul dintre șoferii implicați a fost dus la spital, acesta spunând că are dureri la nivelul coloanei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/patru-copii-dusi-la-spital-dupa-un-accident-intre-trei-masini-si-un-camion-53683.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/patru-copii-dusi-la-spital-dupa-un-accident-intre-trei-masini-si-un-camion-53683-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv