Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub acuzare pentru represiune nedreaptă în dosarul procurorilor de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. În acest dosar, Onea și Negulescu sunt sub control judiciar.

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub acuzare în dosarul procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

În acest dosar, Onea și Negulescu sunt sub control judiciar.

Mircea Negulescu este cercetat pentru participație improprie sub forma complicității la favorizarea făptuitorului și complicitate la represiunea nedreaptă, iar Lucian Onea, pentru participație improprie sub forma complicității la favorizarea făptuitorului, represiunea nedreaptă și cercetare abuzivă.

În fapt, cei doi sunt acuzați că au constrâns anumiți martori să facă sesizări și tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.

Cei doi, alături de alți procurori din cadrul DNA Ploiești, sunt acuzați și de constituire de grup infracțional organizat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/kovesi-a-fost-pusa-sub-urmarire-in-al-doilea-dosar-cel-cu-onea-si-negulescu-53686.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/kovesi-a-fost-pusa-sub-urmarire-in-al-doilea-dosar-cel-cu-onea-si-negulescu-53686-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv