Președintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care prevede adăugarea la categoriile de membrii în Congresul avocaților a unui delegat al Casei de Asigurări a Avocaților, infomrează Administrația Prezidențială.

„Congresul avocaților este constituit din delegați ai fiecărui barou, potrivit normei de reprezentare stabilite de statutul profesiei, din membrii Consiliului U.N.B.R. și din Președintele Consiliului de administrație al Casei de Asigurări a Avocaților”, prevede modificarea adusă articolului 61 a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, promulgată joi de președinte.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare adăugarea la categoriile de membrii Congresului avocaților a unui delegat al Casei de Asigurări a Avocaților.

Inițiatorii proiectului legislativ sunt cinci parlamentari din PSD, USR, UDMR și minorități.

Camera Deputaților a adoptat pe 6 februarie, în calitate de for decizional, proiectul de lege.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/iohannis-a-promulgat-legea-pentru-modificarea-organizarii-si-exercitarii-profesiei-de-avocat-53688.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/iohannis-a-promulgat-legea-pentru-modificarea-organizarii-si-exercitarii-profesiei-de-avocat-53688-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv