Aurelian Marin, proprietarul agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis, a lansat alături de un alt antreprenor un serviciu de car sharing prin care proprietarii mașinilor pot să își listeze mașina pe platformă pentru a fi închiriată de alți utilizatori.

Aurelian Marin, proprietarul agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis, a lansat alături de un alt antreprenor un serviciu de car sharing prin care proprietarii mașinilor pot să își listeze mașina pe platformă pentru a fi închiriată de alți utilizatori.

Serviciul Perpetoo va fi disponibil începând cu luna mai în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Platforma se adresează persoanelor care își doresc să conducă o mașină atunci când pleacă în concediu, când se deplasează în interes de serviciu într-o altă localitate sau când mașina lor se află în reparații.

Potrivit fondatorilor, Perpetoo va avea prețuri mai mici de închiriere față de companiile de rent-a-car clasice.

În prima etapă, imediat după lansare, proprietarii de mașini care vor să își listeze mașina pe platformă, o vor putea face pe www.perpetoo.com, urmând ca, ulterior, serviciul să devină disponibil și pentru cei care vor să închirieze mașini. Serviciul va fi disponibil în primă fază în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca apoi să fie extins și în alte orașe din România.

Proprietarii de mașini care vor dori să își pună la dispoziție vehiculul pentru închiriere, o vor putea face, dacă sunt respectate următoarele condiții: mașina să fie proprietate privată, cu cel mult 8Ă1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA și ITP la zi, să aibă vignetă valabilă și să fie echipată corespunzător (roți de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Utilizatorii care își vor pune la dispoziție mașina ar putea câștiga lunar între 1.000 și 4.000 de lei sau chiar mai mult, în funcție de modelul mașinii și de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili prețul de închiriere.

Aceștia se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii mașinii, oferită de Perpetoo în colaborare cu Uniqua și Renomia.

În primul an de activitate, platforma estimează că peste 3.000 de proprietari își vor pune la dispoziție o mașină sau chiar mai multe, iar, în ceea ce privește numărul închirierilor, acesta va depăși 25.000.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-antreprenori-romani-au-lansat-o-platforma-prin-care-proprietarii-de-masini-pot-oferi-autoturismul-spre-inchiriere-53681.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-antreprenori-romani-au-lansat-o-platforma-prin-care-proprietarii-de-masini-pot-oferi-autoturismul-spre-inchiriere-53681-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv