Avionul privat în care se afla vedeta ”Aquaman”, Jason Momoa, a efectuat o aterizare de urgență pe un aeroport din Statele Unite de teama izbucnirii unui incendiu la motor, informează joi Press Association.

Actorul a împărtășit știrea cu fanii săi de pe Instagram explicând că aeronava decolase din Palm Springs, California cu destinația Phoenix, Arizona.

La 30 de minute după ce s-a ridicat în aer ”avionul a vrut să pornească un incendiu”, a povestit în glumă Momoa, motiv pentru care a fost luat decizia aterizării de urgență.

Actorul a distribuit o înregistrare video în care poate fi văzută pista și echipajele de pompieri parcate în apropiere. ”Se pare că o să mergem cu mașina”, a glumit Momoa, în vârstă de 39 de ani.

Incendiul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă, potrivit departamentului local de pompieri 3601 din Palm Springs, care a distribuit pe Instagram o fotografie cu Momoa alături de pompieri.

Actorul s-a îmbarcat împreună cu prietenii săi în alt avion cu destinația Arizona și ulterior a distribuit fotografii cu fratele său și mama sa.

Jason Momoa, cunoscut și pentru rolul din ”Game Of Thrones”, este căsătorit cu actrița Lisa Bonet și au împreună doi copii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/aquaman-la-un-pas-de-tragedie-53675.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/aquaman-la-un-pas-de-tragedie-53675-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv