Doi soți din județul Vaslui nu au mai ajuns la petrecerea de botez a propriului copil după ce au fost găsiți în stare de inconștiență în locuință de nașul copilului. Cei doi părinți au fost transportați la spital, tatăl fiind în stare gravă.

Inițial, cadrele medicale de la Ambulanță au crezut că se confruntă cu un caz de intoxicație cu monoxid de carbon. Cei doi soți, femeia de 34 de ani și bărbatul de 27 de ani, participase cu o seară înainte la încreștinarea copilului, iar în ziua în care au fost găsiți urmau să participe la petrecerea de botez. Copilul a rămas peste noapte la bunici, în municipiul Bârlad. Rudele s-au îngrijorat în momentul în care au constatat că nici unul dintre cei doi soți nu răspunde la telefon. Nașul copilului s-a deplasat la locuința acestora, moment în care i-a descoperit căzuți în casă, ambii în stare de inconștiență. Transportați la Spitalul Municipal de Urgență Elena Beldiman Bârlad, cei doi pacienți au fost supuși mai multor investigații. În urma probelor de laborator medicii au constatat că tatăl consumase cannabis.

„Amândoi pacientii au fost adusi pe 1 martie, în jurul orelor 15.30-16.00, confuzi și cu o stare generalã influențată. După investigatia Computer Tomograf, s-au exclus cauzele neurologice. În cazul bãrbatului de 27 de ani, s-a relevat creșterea parametrilor de insuficiență renală, respectiv ureea si creatinina, iar în urma examenului toxicologic, au iesit pozitive testele pentru cannabis și barbiturice. În aceste conditii, în dimineata zile de 2 martie, pacientul a fost directionat către Clinica de Toxicologie a Spitalului <> Iasi, unde, din cauza agravării insuficienței renale, a fost transferat ți internat la Clinica de Nefrologie a Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași. Aparent, pacientul a fost gãsit căzut în casă, așa că prezenta și un traumatism cranio-cerebral minor. Nu stim exact ce s-a întâmplat, pentru că, din cauza confuziei, a fost greu de discutat cu el. E posibil să fi fost intoxicat și cu monoxid de carbon, dar nu putem fi siguri. Soția prezenta o cefalee importantă și dureri musculare, fiind internată la Medicină Internă pentru supraveghere. În cazul ei testul toxicologic a ieșit negativ”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au precizat că în cauză a fost declanșată o anchetă, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, având în vedere că probele biologice au indicat că bărbatul a consumat substanțe interise.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/vaslui-doi-soti-nu-au-mai-ajuns-la-botezul-propriului-copil-tatal-consumase-cannabis-53669.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/vaslui-doi-soti-nu-au-mai-ajuns-la-botezul-propriului-copil-tatal-consumase-cannabis-53669-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv