Incidentul s-a petrecut marți, 5 martie, pe o stradă din apropierea școlii. Între cele două eleve minore exista un conflict mai vechi.

O elevă de 13 ani din orașul Ovidiu, județul Constanța, a ajuns ieri la spital acuzând lovituri în zona ficatului și a gâtului. se pare că fata a fost bătută de o colegă, între cele două existând un conflict mai vechi ce a degenerat în agresiune. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din oraș.

„Până în acest moment, părinții sau reprezentanții legali ai celor două fete nu au depus plângere. Colegii din cadrul Poliției orașului Ovidiu s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Avem în atenție cazul”, au declarat pentru „Adevărul” reprezentanții IPJ Constanța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/eleva-de-13-ani-agresata-de-o-colega-fata-a-ajuns-la-spital-53673.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/eleva-de-13-ani-agresata-de-o-colega-fata-a-ajuns-la-spital-53673-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv