Simona Halep și-a aflat luni noapte adversarele de la Indian Wells, turneu transmis în perioada 6-17 martie. Fostul lider mondial este cap de serie numărul doi și va avea un prim tur liber.

În turul secund, Simono Halep o va întâlni pe învingătoarea din duelul Strycova cu o jucătoare venită din calificări. Halep și Strycova au fost față în față de cinci ori până acum, iar sportiva din Constanța a câștigat de patru ori. Singura victorie a jucătoarei din Cehia a fost în 2010, când reprezentanta noastră era încă doar o adolescentă. În cele patru meciuri câștigate de Simona, aceasta nu a pierdut niciun set în fața tenismenei Strycova.

În turul trei, Halep ar urma să dea, foarte probabil, peste Sasnovich (cap de serie nr. 31), sportivă care în ultimele luni a progresat enorm. Cele două jucătoare nu s-au mai întânit până în prezent.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tragerile-la-sorti-pentru-indian-wells-simona-halep-va-incepe-cu-turul-secund-53632.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tragerile-la-sorti-pentru-indian-wells-simona-halep-va-incepe-cu-turul-secund-53632-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv