Medicii de la clinica privată unde a născut Andreea Bălan au oferit noi informații despre starea de sănătate a cântăreței și complicațiile apărute în timpul intervenției care au dus la stop cardio-respirator.

Cântăreața Andreea Bălan (34 de ani) a născut pe 4 martie o fetiță prin cezariană, însă în timpul procedurii au apărut complicații, iar vedeta a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit primelor declarații făcute de soțul ei, medicii au reușit să o stabilizeze, iar bebelușul este, de asemenea, în afara oricărui pericol.

Medicii clinicii private au precizat în această dimineață că evoluția și starea de sănătate a artistei s-au îmbunătățit semnificativ, este conștientă și a putut fi vizitată de familie. În ceea ce privește cauzele stopului cardio-respirator, medicii au subliniat că în timpul intervenției au apărut complicații majore, care nu au putut fi prevăzute la controalele prealabile.

„Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorbă cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri“, au explicat reprezentanții clinicii într-un comunicat de presă publicat pe pagina de Facebook a artistei.

Andreea Bălan și soțul său, actorul George Burcea (31 de ani), au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au împreună două fetițe, pe Ella Maya, în vârstă de doi ani, și pe nou-născuta Clara Maria.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/noi-informatii-despre-starea-de-sanatate-a-andreei-balan-53642.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/noi-informatii-despre-starea-de-sanatate-a-andreei-balan-53642-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv