Doi olandezi care au intrat în România dinspre Ucraina, având în mașină peste 84 de kilograme de heroină, au fost prinși la frontieră, suspecții urmând să fie prezentanți, marți, Tribunalului Maramureș, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit DIICOT, cei doi cetățeni olandezi au fost reținuți după ce ar fi introdus în România droguri de mare risc, aceștia fiind prinși când au pătruns pe teritoriul României, prin P.T.F. Sighetu Marmației, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania.

În urma unui control, polițiștii de frontieră au descoperit că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porțiunii de șasiu pe suprafața cuprinsă zonei locurilor din față ale autoturismului, compartiment realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta față.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-olandezi-au-fost-retinuti-cand-au-incercat-sa-introduca-o-cantitate-masiva-de-heroina-in-romania-53633.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-olandezi-au-fost-retinuti-cand-au-incercat-sa-introduca-o-cantitate-masiva-de-heroina-in-romania-53633-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv