Un șofer a fost reținut luni după ce, beat fiind, a lovit, în comuna Iancu Jianu din județul Olt, doi bărbați care mergeau pe marginea drumului, unul murind. Șoferul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit de polițiști în locuința iubitei sale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Olt, polițiștii au fost chemați, duminică seara, în comuna Iancu Jianu, la un accident. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit două persoane accidentate, dintre care una mortal, însă șoferul implicat fugise.

Ulterior, șoferul a fost identificat în comuna Bârza, la locuința iubitei sale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, de 34 de ani, din comuna Făurești, județul Vâlcea, conducea pe Drumul Județean 643, în comuna Iancu Jianu, iar pe fondul consumului de alcool a lovit doi bărbați, de 40 și de 35 de ani, care mergeau pe marginea drumului, în calitate de pietoni. După accident, șoferul a fugit.

În urma impactului, bărbatul de 40 de ani a murit, iar cel de 35 de ani a fost rănit, fiind dus la spital.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, în cazul șoferului a rezultat o concentrație de 1,40mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Luni dimineață, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Balș, cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-sofer-beat-a-lovit-doi-pietoni-dintre-care-unul-a-murit-si-a-fugit-53625.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-sofer-beat-a-lovit-doi-pietoni-dintre-care-unul-a-murit-si-a-fugit-53625-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv