Trei oameni au fost uciși, luni, în Baia Mare, în două apartamente aflate la mică distanță unul de celălalt. Oamenii legii încearcă să afle dacă există legături între cele două cazuri.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în primul dintre cazuri au fost sesizați că într-un apartament din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, cu urme de violență.

În al doilea caz, o tânără a sunat la 112 pentru a anunța că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor din Baia Mare.

Echipe de cercetare sunt la fața locului. Medicii au constatat că bărbatul este decedat, acesta având urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată si internată ăn stare gravă la spital.

Oamenii legii fac verificări pentru a stabili dacă există legătură între cele două cazuri, dat fiind faptul că distanța dintre cele două locuințe este de aproximativ un kilometru.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/trei-oameni-ucisi-in-baia-mare-anchetatorii-vor-sa-stabileasca-daca-exista-legaturi-intre-ei-53628.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/trei-oameni-ucisi-in-baia-mare-anchetatorii-vor-sa-stabileasca-daca-exista-legaturi-intre-ei-53628-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv