Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni, că a întocmit un raport după doi ani de activitate la Ministerul Justiției, subliniind că documentul are 85 de pagini și va fi postat ulterior pe site-ul instituției.

„Nu este un bilanț al activității Ministerului Justiției, este un raport după 2 ani de activitate la MJ. Raportul pe care l-am redactat, pe care îl voi posta pe pagina de internet a Ministerului, are o formă în sinteză, se desfășoară pe 85 de pagini. (…) Am încercat, în cei doi ani, ca prin activitatea desfășurată să punem în centrul activității cetățeanul care are dreptul să-și valorifice interesele legitime, drepturile fundamentale consacrate prin Constituție, legi. Cetățeanul care are nevoie de acest serviciu de interes public care se numește actul de înfăptuire a justiției”, a spus Tudorel Toader, la prezentarea bilanțului.

Totodată, Toader a subliniat că atunci când a fost numit în funcția de ministru al Justiției, a încercat să facă o radiografie a sistemului judiciar „dincolo de documentele pe care le-am primit de la miniștrii precedenți”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/toader-dupa-doi-ani-de-mandat-raportul-pe-care-l-am-redactat-are-o-forma-in-sinteza-de-85-pagini-53626.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/toader-dupa-doi-ani-de-mandat-raportul-pe-care-l-am-redactat-are-o-forma-in-sinteza-de-85-pagini-53626-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv