Cei cinci frați ai fețitei de 3 ani, din comuna băcăuană Plopana, care a ajuns în comă la spital, după ce peste ea a căzut un televizor, au fost preluați, luni, de Protecția Copilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău a intervenit în regim de urgență, în cazul celor cinci frați ai fetiței, după ce părinții acestora au plecat de acasă și i-au lăsat în grija unui localnic în vârstă de 48 de ani, iar peste fata de 3 ani a căzut un televizor.

„Cu acordul mamei, ceilalți cinci copii au fost preluați în sistemul de protecție până la finalizarea demersurilor legale și sociale. O echipă s-a deplasat în teren pentru a evalua situația la domiciliul familiei. În total, familia are opt copii, două fete majore care nu mai locuiesc acolo și cei șase minori”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marian Vătămănescu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău.

Fetița de trei ani, din comuna Plopana, a ajuns în comă la spital, duminică, după ce peste ea a căzut un televizor. Incidentul s-a petrecut când părinții erau plecați de acasă, iar fetița și cinci frați ai ei cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani erau în grija unui bărbat.

Anul trecut, aceasta a fost operată după ce peste ea a căzut un frigider.

Poliția a deschis o anchetă, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/fratii-fetitei-peste-care-a-cazut-un-televizor-au-fost-preluati-de-protectia-copilului-53627.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/fratii-fetitei-peste-care-a-cazut-un-televizor-au-fost-preluati-de-protectia-copilului-53627-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv