O mașină a blocat, luni, accesul unei ambulanțe spre Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu. Pentru ca pacientul din autospecială să ajungă mai repede la spital, trecătorii au împins autoturismul parcat pe rampă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accesul unei ambulanțe pe rampa din fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu-Jiu a fost blocat, luni, de o mașină. Un martor a surprins momentul și a postat imaginile pe Facebook.

„Există foarte mulți cetățeni cu bun simț, care au ajuns să parcheze chiar pe rampa pe care intră ambulanțele la Urgențe! Dar ce ne facem cu nenorociții de pacienți, din ambulanțe? Unde dracului s-or grăbi așea? P.S. E clar că în Târgu-Jiu, acum, nu mai funcționează nicio lege și nicio instituție. E anarhie totală, oameni buni!”, a scris un bărbat pe Facebook.

Directorul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, Constantin Mitroi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ambulanța se afla în misiune.

„Accesul a fost blocat de mașina respectivă, care era parcată într-un loc în care nu permitea ambulanțelor să intre. Era cu ușile deschise și câțiva bărbați de acolo, câteva persoane, au împins mașina. Au deblocat accesul. Echipajul a așteptat aproximativ cinci minute. Apoi au venit și cei de la Poliția Locală. Ambulanța intra în spital, cu un pacient. Acolo e foarte greoaie atât intrarea, cât și ieșirea, se parchează aiurea”, a spus Constantin Mitroi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ambulanta-cu-pacient-blocata-de-o-masina-parcata-neglijent-in-fata-spitalului-din-targu-jiu-53622.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ambulanta-cu-pacient-blocata-de-o-masina-parcata-neglijent-in-fata-spitalului-din-targu-jiu-53622-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv