Un medic din Spitalul municipal Carei a returnat un plic cu bani pe care i-l strecurase o pacientă pensionară între actele sale medicale. Gestul medicului și discuția pe care acesta a purtat-o cu pacienta sa pe tema “atenției” a fost dezvăluită de un alt pacient, martor la incident.

Potrivit presasm, medicul primise actele medicale ale pacientei sale în cabinet și a observat plicul cu bani abia mai târziu, când a început să le răsfoiască, iar femeia se întorsese în salonul ei. Doctorul a căutat-o pe bătrână și i-a returnat plicul cu bani de față cu un alt pacient, explicându-i că astfel de gesturi nu sunt necesare.

„Vă arat fluturașul meu de salariu. În cazul în care pe cuponul dumneavoastră de pensie apare o sumă mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul. Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea”, ar fi zis medicul, iar persoana care a fost martoră la gestul său, impresionată, a ținut să-l facă public, fără însă să-i precizeze numele.

“De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a declarat martorul, citat de presasm.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-doctor-i-a-restituit-unei-batrane-plicul-cu-bani-pe-care-i-l-a-strecurat-sunt-platit-pentru-munca-mea-53607.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-doctor-i-a-restituit-unei-batrane-plicul-cu-bani-pe-care-i-l-a-strecurat-sunt-platit-pentru-munca-mea-53607-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv