Doi tineri în vârstă de 19 și 24 de ani au ajuns, duminică, la spital, după o bătaie, în urma unui conflict izbucnit între 12 persoane, după ce au consumat alcool într-o locuință din localitatea Alămor, județul Sibiu.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, duminică dimineață, în locuința unui localnic din Alămor, între două grupuri de persoane, în total 12 bărbați, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în fapte de violență.

Doi tineri în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii sibieni au identificat și au condus la audieri persoanele implicate, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui incident în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-tineri-la-spital-dupa-o-bataie-in-urma-unui-conflict-intr-o-locuinta-53603.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/doi-tineri-la-spital-dupa-o-bataie-in-urma-unui-conflict-intr-o-locuinta-53603-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv