Un pescar din Australia a căpturat un pește rar și cu un aspect straniu, relatează The Guardian.

 

Peștele, lung de 15 centimetri, semăna izbitor cu creatura din filmul science fiction „Alien”, a menționat pescarul Andrew Rose. „Avea un aer preistoric”, a declarat bărbatul corespondentului The Guardian din Australia.

Andrew Rose a prins peștele în apele parcului național Kakadu. „Semăna cu ceva ce vezi în filmele de groază. Habar n-aveam ce specie este. L-am scos din cârlig, i-am făcut câteva fotografii, apoi l-am aruncat în apă”.

Un specialist în ihtiologie (ramură a zoologiei care se ocupă cu studiul peștilor) de la Muzeul Teritoriilor de Nord a declarat pentru ABC News că peștele face parte din specia Taenocides, care obișnuiește să înoate la mare adâncime. „Este foarte rar văzut de oameni”, a explicat ihtiologul. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-pescar-din-australia-a-prins-un-peste-straniu-semana-cu-ceva-ce-vezi-in-filmele-de-groaza-53590.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/un-pescar-din-australia-a-prins-un-peste-straniu-semana-cu-ceva-ce-vezi-in-filmele-de-groaza-53590-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv