Cel puțin cinci persoane, dintre care patru copii, au murit în urma unui incendiu produs în cursul nopții de vineri spre sâmbătă într-un imobil rezidențial din orașul german Nürnberg, informează publicația Bild.

 

Incendiul a izbucnit sâmbătă în jurul orei 3.00 (4.00, ora României), fiind stins destul de rapid de pompieri, conform postului tv News5.

Însă în locuință au fost găsite cinci persoane decedate – o femeie de 34 de ani și cinci copii cu vârste cuprinse între unul și șapte ani.

La locul incendiului au fost trimise 20 de echipaje de pompieri, care au reușit salvarea a patru persoane, aflate în stare gravă.

Autoritățile încearcă să afle cauzele producerii incendiului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tragedie-cinci-persoane-dintre-care-patru-copii-au-murit-in-urma-unui-incendiu-produs-intr-un-imobil-rezidential-53592.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/tragedie-cinci-persoane-dintre-care-patru-copii-au-murit-in-urma-unui-incendiu-produs-intr-un-imobil-rezidential-53592-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv