Vedeta pop Ariana Grande a declarat că fanii și muzica sa i-au salvat viața după un an extrem de dificil, marcat de moartea fostului său prieten, Mac Miller, în luna septembrie, și de ruperea logodnei cu Pete Davidson în luna octombrie, după șapte luni de relație, informează BBC.

Cu puțin înainte de a începe cel de-al treilea turneu din carieră, cântăreața, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit fanilor de pe Instagram că se reface încă după un an greu și are emoții înainte de a pleca din nou la drum.

“Vreau doar să vă spun cât de recunoscătoare sunt pentru viața mea, pentru oamenii din ea, pentru momentele bune și pentru provocări, pentru bucurie și durere”, a scris ea, adăugând că prietenii, fanii și muzica sa i-au salvat viața.

“Încă mă refac, însă mă simt mult mai bine în ultima vreme (…). Vă mulțumesc pentru tot. Vă sunt profund și etern recunoscătoare”, a adăugat vedeta în mesajul emoționant postat pe rețeaua de socializare.

Grande se va reîntoarce la Manchester pentru parada Pride din luna august, la doi ani după ce un terorist a detonat un dispozitiv exploziv la ieșirea din incinta unde artista susținuse un concert, ucigând 22 de persoane și rănind alte câteva sute.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ariana-grande-fanii-si-muzica-mi-au-salvat-viata-53596.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/ariana-grande-fanii-si-muzica-mi-au-salvat-viata-53596-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv