Un bărbat de 52 de ani, din comuna Ștefan Vodă, județul Călărași, eliberat condiționat din închisoare în 2015, și-a incendiat fosta concubină și pe iubitul acesteia, după care s-a sinucis. Atât femeia, cât și iubitul ei au suferit arsuri grave.

Autoritățile au fost alertate, joi seara, de un localnic din comuna Ștefan Vodă, care a observat casa vecinilor în flăcări.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, Cornelia Manea, a declarat că incendiul la o locuință din Ștefan Vodă a fost sesizat de un vecin.

Serviciile de intervenție au găsit două victime, o femeie și un bărbat de 44 de ani, care prezentau urme de arsuri, femeia pe aproximativ 75% din suprafața corpului, iar bărbatul pe 30 % din suprafața corpului.

În urma verificărilor a fost identificat și prezumtivul autor, în persoana unui bărbat de 52 de ani, fost concubin al femeii, care s-a sinucis”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

Bărbatul s-a sinucis înghițind o substanță toxică.

Atât femeia incendiată, cât și iubitul ei se află în stare gravă, la spital.

Bărbatul de 52 de ani, suspectat că a aruncat în camera în care dormeau cei doi sticle cu benzină, fusese condamnat în trecut pentru omor calificat și eliberat condiționat în 2015.

rootstireaActualitate/Esential
Un bărbat de 52 de ani, din comuna Ștefan Vodă, județul Călărași, eliberat condiționat din închisoare în 2015, și-a incendiat fosta concubină și pe iubitul acesteia, după care s-a sinucis. Atât femeia, cât și iubitul ei au suferit arsuri grave. Autoritățile au fost alertate, joi seara, de un localnic din...

Preluat de la romania ntv