Un bărbat a fost găsit mort în mașină, pe jumătate dezbrăcat, într-o zonă mărginașă a orașului unde locuia. Anchetatorii cred că acesta a murit în timpul unei partide de sex.

Bărbatul din localitatea Brad, județul Hunedoara, avea 55 de ani și a plecat de acasă spunându-i soției că merge cu mașina la un service din localitate, scrie banatulazi.ro. Când soția a văzut că întârzie foarte mult, a început să-l caute și a aflat că nici la service n-a ajuns. Ea a anunțat Poliția, care a început să-l caute. După mai multe ore, bărbatul a fost găsit la marginea Bradului, în mașina sa, dezbrăcat de pantaloni.

Medicii legiști susțin că bărbatul a decedat în urma unui infarct miocardic acut. Există martorii oculari care au relatat că o femeie a fost văzută fugind de la locul incidentului, însă aceasta nu a fost deocamdată identificată de polițiști. Bărbatul nu avea urme de violență pe corp.

„Poliția municipiului Brad a fost sesizată prin 112 cu privire la identificarea unui cadavru într-o mașină, în zona gării din localitate. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani din Brad, care a fost găsit de polițiști decedat în mașina proprie, pe scaunul șoferului și dezbrăcat de la brâu în jos. Nu există o suspiciune de omor deoarece bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp, iar în plus avea probleme cardiace”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbat-mort-in-timpul-unei-partide-de-sex-sotia-stia-ca-el-e-plecat-cu-masina-la-service-53580.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/barbat-mort-in-timpul-unei-partide-de-sex-sotia-stia-ca-el-e-plecat-cu-masina-la-service-53580-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv