Trei elevi de liceu care mergeau spre școală au ajuns, vineri, la spital, după ce unul dintre adolescenți, aflat la volan, a pierdul controlul mașinii din cauza vitezei și a neatenției, a lovit un podeț și s-a oprit în zidul unei case, în comuna Telciu din județul Bistrița-Năsăud.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, trei tineri au fost implicați, vineri, într-un accident de circulație petrecut pe DN 17C, pe raza comunei Telciu, ei fiind răniți după ce mașina în care erau a lovit un podeț și s-a oprit în zidul unei case.

„La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, două autospeciale SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Toate cele trei victime ale accidentului de la Telciu (doi băieți în vârstă de 18 și 19 ani și o fată de 16 ani) sunt preluate de echipajele medicale alocate la locul evenimentului și transportate la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale. Victimele prezintă multiple traumatisme și leziuni”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza neatenției în conducere și a vitezei, în acest caz Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud declanșând o anchetă.

Cei trei tineri implicați în accident se îndreptau spre școală în momentul în care a avut loc accidentul, toți fiind elevi ai Liceului Tehnologic din Telciu. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-trei-liceeni-la-spital-dupa-ce-masina-in-care-erau-a-intrat-in-zidul-unei-case-53575.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/03/accident-trei-liceeni-la-spital-dupa-ce-masina-in-care-erau-a-intrat-in-zidul-unei-case-53575-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv