Trei infractori au forțat un cuplu, o femeie gravidă și pe iubitul ei, să intre în propriul lor apartament sub amenințarea armelor, transmite publicația The Blaze. Bărbații doreau să jefuiască locuința din orașul american Houston.

„Tremuram. Mâinile începuseră să îmi transpire. Am început să transpir tare. Am început să tremur și le-am spus să nu îmi facă rău deoarece sunt gravidă”, a declarat femeia pentru un post local de televiziune.

Imediat după ce au intrat în apartament, partenerul femeii a scos un pistol dintr-un loc în care îl ascunsese și a deschis focul împotriva celor doi atacatori. Camera de supraveghere de la ușă a surprins momentul când doi dintre aceștia fug pe scări.

Partenerul femeii a fost împușcat și el în stomac de unul dintre suspecți, dar rana nu a fost fatală. Unul dintre atacatori a fost prins, după ce a fost împușcat în genunchi. Ceilalți doi au fugit și sunt căutați de poliție. Femeia și copilul pe care îl poartă în pântec sunt bine, potrivit presei locale. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/trei-escroci-au-fortat-o-femeie-gravida-si-pe-partenerul-ei-in-propriul-lor-apartament-sub-amenintarea-armelor-prietenul-femeii-avea-o-surpriza-pregatita-pentru-ei-53569.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/trei-escroci-au-fortat-o-femeie-gravida-si-pe-partenerul-ei-in-propriul-lor-apartament-sub-amenintarea-armelor-prietenul-femeii-avea-o-surpriza-pregatita-pentru-ei-53569-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv