O femeie își caută rădăcinile și apelează la ajutorul internauților pentru a-și găsi familia naturală. Ea spune că și-a dorit asta toată viața.

Apelul a fost postat pe pagina de Facebook „Copiii niciodată uitați ai României – The never forgotten Romanian children. Iată ce spune femeia:

„Mă numesc STOICESCU DOINA LUMINIȚA și sunt din județul Brăila. Am fost adoptată la vârsta de 3 luni, în anul 1966. Provin din comuna VULTURU, județul CONSTANȚA. Sunt în căutarea mamei mele biologice OLTEANU ORTANȚA și a fratelui SÂRBU NICOLAE.

Întotdeauna mi-am dorit să-i cunosc și sper din tot sufletul ca într-o zi, în viitorul apropiat, să-i găsesc și să-i întâlnesc personal. Recent am găsit această pagină și m-am bucurat enorm de mult să văd așa de multe și frumoase reuniuni de familii.

Vă rog pe toți de aici să mă ajutați să îmi îndeplinesc acest mare vis, regăsirea familiei mele! DISTRIBUIȚI, sigur cineva pe aici îmi cunoaște familia!!

Mulțumesc tuturor!!!“

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-a-fost-adoptata-din-leagan-iar-acum-isi-cauta-familia-naturala-53561.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-a-fost-adoptata-din-leagan-iar-acum-isi-cauta-familia-naturala-53561-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv