Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a clarificat miercuri ce se întâmplă cu programul Prima Casă și ce condiții trebuie îndeplinite.

Programul Prima Casă nu va deveni un program social, iar condițiile de acordare a creditelor rămân aceleași, a spus miercuri Eugen Teodorovici. Aceste declarații vin în contextul în care chiar ministrul Finanțelor spunea că programul Prima Casă va fi continuat astfel încât să fie accesat doar de cei care au într-adevăr nevoie.

„Rămâne același mecanism. Au fost discuții pentru a-l schimba într-un program mai social, la propunerea BNR. Nu mai avem în plan schimbări pentru Prima Casă”, a spus ministrul.

Așadar, nu se schimbă nimic în acest an la programul Prima Casă. Guvernul a aprobat în urmă cu o săptămână plafonul pentru acest an pentru programul Prima Casă de 2 miliarde de lei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ce-se-va-intampla-intr-un-final-cu-programul-prima-casa-53563.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ce-se-va-intampla-intr-un-final-cu-programul-prima-casa-53563-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv