Un tribunal din Rusia a condamnat la 10 ani de închisoare o femeie implicată în dosarul macabru numit „Canibalii din Krasnodar”, transmite Europa Liberă, care citează surse judiciare locale.

Natalia Bakșeieva (43 de ani) a fost găsită anterior vinovată de incitare la crimă și dezmembrarea unei victime.

Potrivit procurorilor, Bakșeieva i-a cerut soțului ei, Dmitri Bakșeiev (36 de ani), să ucidă o femeie după o ceartă petrecută în locuința cuplului din regiunea Krasnodar, în septembrie 2017.

La momentul arestării, presa din Rusia scria că cei doi locuiau într-o cămăruță din clădirea Academiei de Aviație Militară din Krasnodar, care aparține Ministerului Apărării. Ambii figurau în organigrama instituției, lucrând în „echipa de asistență”, relata la acea dată The Independent.

În timpul investigației, poliția a găsit la domiciului soților Bakeșeiev bucăți din corpul victimei scufundate într-o soluție salină. Alte părți fuseseră congelate.

Cuplul a fost arestat în 2017, după ce polițiștii au primit un apel de la o persoană care susținea că găsise telefonul lui Dmitri Bakșeiev. În folderul telefonului au fost descoperite poze în care bărbatul ținea în mâini bucăți din corpul victimei.

Dmitri Bakșeiev se află în prezent sub tratament pentru tuberculoză și este judecat într-un proces separat.

Bărbatul ar fi început să ucidă oameni în urmă cu douăzeci de ani, iar polițiștii cred că ar fi responsabil de omorârea a nu mai puțin de 30 de persoane.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/canibalii-din-krasnodar-condamnare-in-cazul-care-a-socat-rusia-53570.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/canibalii-din-krasnodar-condamnare-in-cazul-care-a-socat-rusia-53570-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv