Consilierii municipali se vor întruni în ședință extraordinară miercuri, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcția de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu și alegerea unui nou viceprimar, anunță Primăria Capitalei.

Astfel, miercuri, 27 februarie 2019, ora 11:00, la sediul Primăriei Municipiului București, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Pe ordinea de zi figurează două proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotarare privind schimbarea din functia de viceprimar al Municipiului Bucuresti a domnului Aurelian Badulescu,

2. Proiect de hotarare privind alegerea unui viceprimar al Municipiului Bucuresti.

Sedința a fost convocată de 22 de consilieri generali, membri ai Partidului Social Democrat și ai Alianței Liberalilor și Democraților, arată Primăria Capitalei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/sedinta-extraordinara-cgmb-miercuri-pentru-schimbarea-din-functie-a-viceprimarului-badulescu-53541.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/sedinta-extraordinara-cgmb-miercuri-pentru-schimbarea-din-functie-a-viceprimarului-badulescu-53541-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv