Judecătoria Sectorului 1 a decis amânarea unei pedepse de nouă luni și zece zile de închisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani pentru Ilie Năstase, în dosarul în care a fost cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice și condus cu permisul suspendat. Decizia nu este definitivă.

„În baza art. 83 alin.1 Cod penal amână aplicarea pedepsei de 9 luni și 10 zile închisoare. În baza art. 84 alin.1 C.pen. stabilește un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în minuta instanței.

Polițiștii rutieri au fost nevoiți, la mijlocul anului 2018, să blocheze mașina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent, chiar dacă acesta l-a somat să oprească și i-a cerut să se legitimize, a anunțat șeful Brigăzii Rutiere a Capitalei. Polițiștii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu polițiștii, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestuia și dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut totuși testul.

Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracțiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat și cu 1.000 de lei și a fost lăsat să plece acasă.

Ulterior, după câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Șoselei Ștefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei și 6 puncte de penalizare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ilie-nastase-pedeapsa-de-9-luni-si-10-zile-de-inchisoare-cu-amanare-decizia-nu-e-definitiva-53544.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ilie-nastase-pedeapsa-de-9-luni-si-10-zile-de-inchisoare-cu-amanare-decizia-nu-e-definitiva-53544-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv